TEROSON paste za poliranje vozila

TEROSON paste za poliranje vozila

TEROSON
Profesionalne paste za poliranje vozila

Vaš autombil je u dobrim rukama s novim pastama za poliranje iz Henkela. Očuvanje vrijednosti automobila postaje sve važnije na tržištu automotiv postprodaje. Predstavivši nove paste za poliranje Teroson na sajmu Automechanika, Henkel je proširio svoj proizvodni asortiman još jednom bitnom komponentom koja je savršeno prilagođena potrebama industrije održavanja i popravaka vozila. Paste su razvijene za stručnjake na tržištu automobilskih dijelova, a pomažu u postizanju savršene razine održavanja, popravaka i obnavljanja boje koja će svaki put sjajiti kao da je nova.

Za ispunjavanje različitih zahtjeva koji se stavljaju pred radionice za popravak karoserije automobila i autolakirnice, dostupne su vam tri različite linije proizvoda:

  • Linija Classic: provjereni sustav za poliranje s tehnologijom stabilnih zrnaca
  • Linija Universal: upotrebljava zrnca koja se raspadaju i postiže vrhunske rezultate za nekoliko vrsta obrade
  • Linija Premium: najmodernija tehnologija poliranja s jedinstvenim aglomeratima koji osiguravaju visoki sjaj i savršen završni sloj u samo tri koraka

Međutim, kupci nisu jedini koji će imati koristi od pouzdanog učinka. Linija Premium sa svoja tri proizvoda – Teroson WX 159, Teroson WX 178 i Teroson WX 189 – 30 % je brža u usporedbi s konvencionalnim sustavima za poliranje zato jer kombinira korake brušenja i poliranja. U vremenima rastućih troškova poslovanja, ova linija predstavlja inovativno rješenje za optimizaciju radnog postupka i povećanje profitabilnosti.

Nove paste za poliranje TEROSON iz kategorije vanjske obrade omogućuju jednostavnu primjenu zahvaljujući označavanju pojedinih koraka bojama – jedan korak poliranja, jedna boja poklopca!